Stödassistenter till Stigtomta, utanför Nyköping

Nu söker vi stödassistenter till vår servicebostad i Stigtomta!

Vill du vara med och göra skillnad? Tillsammans skapar vi möjligheterna!
Servicebostaden är ett hem för vuxna enligt 9 § 9 LSS.
Kavlinge servicebostad ligger i en naturnära, vacker och lantlig miljö 15 km nordväst om Nyköping med närhet till bussförbindelse.

Om dig

Vi söker dig som har utbildning på lägst gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad, pedagogik eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdigt för att klara av uppdraget.

Du har dokumenterad erfarenhet av arbete inom serviceboende LSS, daglig verksamhet eller personlig assistans. Du har erfarenhet från arbete med liknande målgrupp. Du har även vana av dokumentation enligt gällande lagstiftning.

Du har förmåga att organisera ditt arbete och skapa en trivsam miljö omkring dig. Du har en positiv grundsyn och har lätt för att arbeta i team, då vi tror att samarbete är en nyckelfaktor. Det är en förutsättning att du snabbt kan anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ditt lugn i stressade situationer.

Du visar gott omdöme och har förståelse för att du själv påverkar situationer när du uttalar dig eller agerar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du talar och skriver svenska obehindrat.
Du har B körkort.

Om arbetet som stödassistent

Du är en del av ett team som har i uppdrag att ge stöd i vardagen såsom motiverande samtal, hjälp med praktiska sysslor eller vid allehanda fritidsaktiviteter i och utanför hemmet.

Du bidrar till upplevelsen av trygghet och delaktighet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår bland annat att vara kontaktperson och upprätta individuella genomförandeplaner samt föra social dokumentation. Vi arbetar utifrån en lågaffektiv arbetsmetod.

Arbetstid/Varaktighet

Vi erbjuder 5 tillsvidareanställningar, 90% med start den 15 maj eller enligt överenskommet.
Vi tillämpar provanställning på 6 månader.
Schemalagd arbetstid där det ingår att jobba dagtid, kvällar, nätter och helger.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Maria Hallenius, tel. 072 223 16 74, maria.hallenius@linneaomsorg.se

Vi arbetar med löpande urval och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt!
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till: ansokan@linneaomsorg.se