Stödassistent till Stigtomta, utanför Nyköping – Vikariat

Kavlinge gruppbostad i Stigtomta söker dig som vill jobba som stödassistent till vårt boende. Vi finns i en naturnära, vacker och lantlig miljö 15 km nordväst om Nyköping. Du kan ta dig till oss genom att även åka buss med länstrafiken.

Vi driver en gruppbostad för personer i personkrets 1, LSS. Vi har både män och kvinnor hos oss som behöver extra stöd i sin vardag. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med personer inom autism, autismliknande tillstånd och utvecklingsstörning. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete inom gruppbostäder, serviceboende LSS, daglig verksamhet eller personlig assistans. Krav är att du kan kommunicera tydligt i svenska språket, både i tal och skrift. Meriterande om du har kunskap i diabetesvård. Du har körkort och tillgång till bil.

Vi kräver att du har gymnasiekompetens och lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Vårt arbete bygger på att ha en helhetssyn på varje individ. Vi skapar möjlighet till personlig utveckling och en känsla av egenvärde. Vi ger förutsättningar att få en strukturerad och trygg vardag som är individuellt utformad efter varje individs önskan och behov. Vårt främsta arbetssätt är att jobba med ett lågaffektivt bemötande.

Som ny i verksamheten kommer du att få arbeta flera pass under en introduktion där vi visar och lär dig vad som är viktigt att kunna innan du börjar ditt första riktiga arbetspass. Du kommer även att få två webutbildningar för att känna dig trygg i arbetet.

Arbetstiderna är förlagda varierat enligt ett schema både dag, kväll, natt och helg.

Är du intresserad av att veta mer om vikariatet så ta kontakt med samordnare Malin Jupiter på telefon 070 180 88 90 eller Eva Ståhl på telefon 070 180 88 88

Rekrytering kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Maila din ansökan till ansokan@linneaomsorg.se

Varaktighet
Tidsbegränsad, vikariat 

Lön
Timlön

Publiceringsdag
2018-12-12

Sista ansökningsdag
2019-01-31